VELEBIT
Planinarenje po Velebitu
PLITVICE
Izlet na Plitvice

Planinari i SvetojančaniKako izgleda "crveni spust" i staza "snježne kraljice", na Sljemenu, koje ih je dočekalo s 20-tak centimetara snijega, te kako se uspeti na 487 metara visok vrh Grohot, željeli su doznati i provjeriti članovi Udruge za sportsku rekreaciju  i MO Svete Ana, pa su u toj, kao i svojim dosadašnjim nakanama, u potpunosti uspjeli.

Vodiči na sljemenske uspone su im bili đurđevački članovi PD "Borik", s kojima su u nedjelju organizirali zajednički planinarski izlet.

Već dugo i dobro surađujemo s planinarima. Oni su nam ove godine pomagali u mnogim našim akcijama u Sv. Ani, pa je logično da godinu okončamo zajedničkim druženjem u tzv. njihovu ambijentu, ističe Ivan Pajtak, predsjednik svetojanskog MO, a predsjednica PD "Borik" Milica Fuček je zaključila da je to bio opuštajući planinarski izlet za kraj jedne uspješne planinarske godine, koji je završio i zajedničkim odlaskom na Medvednicu i na Oltar domovine, te najavio nastavak dobre suradnje sa Svetojančanima i naredne godine .

Ukratko o nama ...

Planinarsko društvo Borik Đurđevac osnovano je u siječnju 2002. godine. Društvo danas broji oko 100 članova.

Kontakt

Đuro Petrović, predsjednik PD "Borik" Đurđevac
Adresa:PD "Borik", PP 104, 48350 Đurđevac

Info: A sastanci se odvijaju u objektu Zajednice sportova Grada Đurđevca na adresi: A. Radića 4, Đurđevac

Adresa elektroničke pošte: info @ pdborik.hr