VELEBIT
Planinarenje po Velebitu
PLITVICE
Izlet na Plitvice

Prezentacija u KoprivniciPrema najavi održana je prezantacija u Koprivnici. Put do Indokine započeo je s vlakom, pa malo avionom (onih par centimetara gledano po karti), dan razgledavanja Dubai-a, a onda predveče dalje let avionom. Onda su malo putovali autobusom, kombijem, tuk-tukom (u međuvremenu su spavali i jeli nekaloričnu hranu :) ).

Mislim da su nekoga žrtvovali da sve ono uslika, a ostali su životarili na onoj slaboj hrani (nisu potrošili puno novaca - više potroše na Jadranu u pet dana), samo ih je jaka volja držala da se ne vrate ranije u HR (nisu se htjeli brukati :) ). Nisam jedino vidio slike prije puta i poslije puta da vidim tko se je morao žrtvovati :) .

I na kraju nam je ponuđeno da pogledamo hranu (kao stara je već, ne bih ja odgovarala za vaše zdravlje). Nakon prezentacije onih 1000 m zračne linije do kuće nisam mogao proći, a da usput ne pojedem nešto :) .

Šalu na stranu, meni je bilo super na predavanju. Svaka čast Milici i ekipi s tog avanturističkog putovanja. Slika je malo jer sam uživao u predavanju :)

{vsig}vijesti2010/koprivnica_prezentacija{/vsig}

Ukratko o nama ...

Planinarsko društvo Borik Đurđevac osnovano je u siječnju 2002. godine. Društvo danas broji oko 100 članova.

Kontakt

Đuro Petrović, predsjednik PD "Borik" Đurđevac
Adresa:PD "Borik", PP 104, 48350 Đurđevac

Info: A sastanci se odvijaju u objektu Zajednice sportova Grada Đurđevca na adresi: A. Radića 4, Đurđevac

Adresa elektroničke pošte: info @ pdborik.hr