PD "Borik" Đurđevac planira organizirani odlazak na rafting na Cetini...cijena je 169,oo kn + troškovi prijevoza.od Đurđevca do Omiša i nazad.

U cijenu raftinga je uključeno :

Prijevoz od Omiša do mjesta za start raftinga i natrag (uz kasko osiguranje)
Rafting na Cetini u trajanju od 3 h
Skiper
Oprema
Fotografiranje
Video avanture na cd-u
Sok i voćni desert


Termin polaska ovisi o dogovoru koji će se održati na sastanku 12.06.2014. (četvrtak)  u 20h u prostorijama društva kad je potrebno donesti i novac (169 kn) kako bi se rezervirao termin pod povlaštenim uvijetima, jer se kupovina odvija preko interneta budući da je jedinstvena prilika od 50 % popusta (pretpostavka je da će odlazak  biti vikend 21 ili 22.06.)

Stari gusarski grad Omiš je zbog svog idealnog položaja između gradova Splita(20 km) i Makarske(35 km), te iznimne ljepote  mora, rijeke i planine,  idealno odredište za sve avanturiste.


Rafting traje oko 3h, na 12 km dugom dijelu rijeke. Start se nalazi u selu Penšići, a staza prolazi kroz slikovite usjeke, fascinantne vodopade i brzace te završava u Radmanovim Mlinicama.


Po dogovoru se osim raftinga, može organizirati i razgledavanje Omiša, Splita i(ili) Makarske, te kupanje na lokalnim plažama.


Ostale inf. mogu se dobiti na vec stari poznati broj moba 095/ 913 7013


NAPOMENA: Rafting nije u planu izleta za 2014.godinu, ali prema dogovoru na nekom od prijašnjih sastanka (budući da je rafting bio predviđen kod pohoda na Crnopac) te prema željama nekih članova i prema popustu koji je trenutno aktualan složili smo se da je idealna prilika za odradit tu stvar...